На кой пръст носиш пръстена си показва твоя характер

Знаете ли че има значение на кой пръст жената носи пръстена си – това може да определи нейния характер. Изборът на кой пръст се носи накита говори най – вече за вътрешното състояние на човека и как гледа на заобикалящия го свят.

mainpage_B1_03_11_2015_2_1

Пръстен на показалеца открива амбициозна личност, която не избира средства, за да постигне целта си.Това са лица с ясни приоритети, които никога не се обръщат към миналото. Обичат да ръководят както своята така и чуждата съдба и най-добре се чувстват, когато са силни и когато някой и нещо зависи от тях.

png;base649ca14d689750562f

Пръстен на средния пръст разкрива личност обърната към материалното.Тези хора обичат богатството и са горди с професионалните успех.

IMG_1026

Пръстенът на безименния пръст го носят най-много хора. Това са изключително емоционални лица, а експертите твърдят, че хората, които имат повече о три пръстена на този пръст, укриват емоционално неудовлетворение, неуспех или поражение. Тези, които носят по един или два пръстена на този пръст умеят и да дават ида приемат любов, не са силни и уверени.

engagement-ring-on-finger-big-40

Пръстенът на малкия пръст разкрива за хора готови да експериментират, способни и чувствени хора. Но ако пръстенът на малкия пръст е прекалено голям става въпрос за лице, което има сексуални проблеми, твърдят експертите.

b6807a9c07ade945430a52bdcc0f62fa

 

Пръстен на палеца носят свободните жени, които не се срамуват от сексуалността си. В началото пръстен на палеца носели стрелците, за да запазят пръста от жицата. През ХV век този пръст е бил резервиран за докторите, а през 70-те години на миналия век е бил символ на либерализъм в любовта, секса, въобще начин на живот.

2858-1-Lana-Triple-18K-Gold-Diamond-Thumb-Ring

Някога жените на загиналите войници са носили пръстена на палеца и така отдавали уважение към загиналите си съпрузи. Днес ги носят жените, които се различават от масите независимо дали става въпрос за начина обличане или мислене.

На вас оставяме да предположите какъв характер носи жена, която има пръстени на всички пръсти 🙂

3e865bfe683cde6bfd248972677a58bb

 

One thought on “На кой пръст носиш пръстена си показва твоя характер

  1. Велислава

    Супер статия. Наистина интересно как пръста, на който носиш пръстена си може да покаже характера ти.

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *